It is currently Sun Nov 18, 2018 2:14 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 24, 2017 1:47 pm 
Offline
Snes9x Yellow Belt

Joined: Mon Apr 30, 2007 10:18 am
Posts: 125
Location: Australia, Brisbane
If I open the configuration panel, change to DirectX and click OK and then later (even after a restart of the application) open the Video Configuration and hit Cancel, it changes to & applies OpenGL.

_________________
Windows 10 x64, Intel i7 920 @ 2.66GHZ, ASUS P6T Motherboard, 24GB DDR3 1066MHZ RAM, Gigabyte Geforce 760 4GB, Integrated Audio, Corsair AX760 power supply.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Mar 30, 2018 9:14 am 
Offline
Snes9x White Belt

Joined: Fri Mar 30, 2018 9:04 am
Posts: 5
Finally figured this out. Snes9x chokes hard when it changes itself to OpenGL. Happens even if no settings were touched before clicking Cancel.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Mar 30, 2018 9:20 am 
Offline
Snes9x White Belt

Joined: Fri Mar 30, 2018 9:04 am
Posts: 5
Does this forum even work or are my replies being filtered? Posting again to see if there's some error message I missed...


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 01, 2018 3:24 am 
Offline
Grand Poobah
User avatar

Joined: Sat May 15, 2004 4:28 am
Posts: 638
Location: Austin, TX
InsaneFirebat wrote:
Does this forum even work or are my replies being filtered? Posting again to see if there's some error message I missed...


Yes, it works fine. Posts only show up after I've reviewed and approved them to prevent spam. You'll note we have pretty much 0 spam here, that's why.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 02, 2018 12:18 pm 
Offline
Official Win32 Porter/Dev
User avatar

Joined: Thu Aug 30, 2007 10:15 pm
Posts: 635
Should be fixed in the latest testbuild.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 02, 2018 12:55 pm 
Offline
Snes9x Yellow Belt

Joined: Mon Apr 30, 2007 10:18 am
Posts: 125
Location: Australia, Brisbane
OV2 wrote:
Should be fixed in the latest testbuild.

It definitely looks fixed (I just tested it out).

_________________
Windows 10 x64, Intel i7 920 @ 2.66GHZ, ASUS P6T Motherboard, 24GB DDR3 1066MHZ RAM, Gigabyte Geforce 760 4GB, Integrated Audio, Corsair AX760 power supply.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group