It is currently Mon Nov 19, 2018 3:24 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 11:38 am 
Offline
Snes9x White Belt

Joined: Fri Nov 16, 2018 10:42 am
Posts: 1
Welcome!

Well, I was playing EarthBound, at level 99 on the whole team, with almost all the best items, about to face the final boss. So I decide to further improve my experience with the game by looking for various things to make the graphics look better, but I did not like the end result. Anyway, wandering around on the emulator home page, I notice there is a new version, at 1.57 (note: I was playing at 1.56), then down it. When I pass all the files to it (save, roms, etc.), they are working normally. But I enter the alge of perfectionism, so I shoot all the important files, I delete the two emulator folders, and down again the most recent version. When I put it all, the game is no longer reading the save, and treats like I'm playing for the first time. No character created. I go back to the previous version, but nothing. I saw some things to try to solve, but nothing works. Please help me! By the way, save was created by version 1.56 x64, which is what I was playing before obviously. Also, the emulator files, along with it, are on a separate partition from the C disk.

Attachment:
Snes9X don't working..png
Snes9X don't working..png [ 6.93 KiB | Viewed 419 times ]



Attachment:
Saves folder..png
Saves folder..png [ 6.57 KiB | Viewed 419 times ]


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group